onsdag 7 september 2011

7/9:1

Hur mycket smutstvätt kan en person som är hemma största delen av tiden generera? Hur mycket disk kan samma person lyckas smutsa ner på kort tid? Hur mycket damm kan bildas i en liten etta där det bara bor en person med tillhörande pälsboll? Hur mycket päls kan nyss nämnda pälsboll fälla på endast ett dygn eller två?

Hur mycket kaffe kan en enda person göra åt på en vecka? Hur många liter té kan samma person hälla i sig på en kväll? Hur mycket regn kan det regna rakt in i lägenheten genom det enda öppna fönstret under tiden lägenhetsinnehavare och tillhörande pälsboll tar en tvåminuterspromenad till parkeringen och tillbaka? Hur många gånger kan en enda telefonförsäljare ringa till samma person under en dag? Hur många gånger kan man frustrerat dunka huvudet i väggen innan man får kvarstående men av det?

Herregud, om jag ordnade en tipspromenad hade jag till synes kunnat välja och vraka mellan ett helt gäng utslagsfrågor. Det hade onekligen varit väldigt intressant att se vilken grupp av människor som kom närmast det rätta svaret...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar