tisdag 19 juli 2011

19/7:3

Till familjen Tilpson:

Jag tror att ni har gjort varenda fel i boken. Inte så smart va?

#1: När ni inte kände för att betala för att få era hushållssopor hämtade och när ni inte orkade åka och lämna så kallat miljöfarligt avfall i form av målarburkar med färgrester i och liknande på en miljöstation, funderade ni på att dumpa det någonstans istället. Det må vara förlåtligt att tänka tanken, men...

#2:... ni tänkte inte bara tanken utan gjorde faktiskt verklighet av idén. Ni körde iväg till ett lämpligt naturreservat i närheten och kastade ut allt där, mitt i skogen. Hushållsavfall, tidningar, tyger, målarfärgsburkar och en massa annat smått och gott. Verkligen praktiskt, eller hur? Nu blev det inte så bra ändå, familjen Tilpson. Hur kunde det bli så här fel?

#3: Om man har ett väldigt ovanligt namn är det inte så smart att slänga papper och kuvert som har det namnet skrivet på sig. Kanske trodde ni inte att någon skulle titta efter bland soporna och ärligt talat tror jag inte heller att någon person har rotat runt där, men slänger man saker i skogen finns det en överhängande risk att fåglar och vilt börjar böka runt efter mat. Trasiga påsar och utspridda godispapper och matkartonger tyder på det. Då finns det en viss risk att även ett eller flera papper med namnet på trillar ur och har ni riktig otur ramlar något eller några av dem med "fel" sida uppåt. En snabb sökning på ert namn visar att det finns tre av er i Sverige och alla tre bor inom ett par mils radie från det nyligen uppkomna sopberget. Hur tänkte ni där?

Det här blev inte riktigt bra, familjen Tilpson. Ni hade verkligen riktigt mycket otur när ni tänkte ut det här. Jag vet nästan inte vilket som är värst, att ni har slängt en massa skit bredvid en naturskön gångväg i skogen eller att ni inte tänkte längre än vad ni uppenbarligen gjorde när ni funderade ut exakt vad ni skulle passa på att köra iväg till er alldeles privata soptipp. Dumma i huvudet är ni uppenbarligen oavsett. Jävla hönshjärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar