lördag 8 oktober 2011

8/10:1

Det sägs att det är lördag idag. Det kan säkert stämma, men mina veckor flyter ihop till ett enda gytter av dagar som slutar på -dag så jag är inte helt säker. Det spelar liksom inte så stor roll vilka de första bokstäverna är, dagarna ser ofta likadana ut oavsett.

Vad ska Majsan göra en lördag som denna? Städa lite, se till att Pälsboll får en hyfsad långpromenad innan regnet dyker upp (eller snarare dyker ner), göra klart en massa instuderingsfrågor som hör till den teoretiska delen av utbildningen som jag var iväg på för några veckor sedan, fixa naglarna och eventuellt även fixa till klövarna lite. Utöver det blir det nog inte så mycket gjort om inte ett under skulle ske. Eller jo, en sak till måste jag komma ihåg: att ta ut soporna. Jag åt räkor igår kväll så nu ligger det en herrans massa räkskal och ruttnar i soppåsen. Ni förstår nog att sopkastandet därmed inte är något som bör glömmas. Å andra sidan är det troligtvis den sak som är svårast att glömma av sakerna som ska göras idag. Jag har nämligen en känsla av att räkskalen kommer ge sig till känna på ett högst talande sätt om några timmar om jag skulle råka glömma av dem.

Jo, en sak till innan jag ska ta itu med dagen. Jag har en del läsare här som brukar nämna ibland att de också skulle vilja ha en blogg för att de har kommit på något de vill skriva om. När jag frågar varför de inte har det då brukar jag få svaret att de vet att de inte kommer att hålla igång den och att det kommer att rinna ut i sanden eftersom de bara kommer på inlägg de vill skriva lite då och då. Jag förstår. Därför tänkte jag så här: Om någon av er vill skriva någonting någon gång då och då så är det helt okej att göra det här. Jag tänkte alltså börja ha gästbloggare OM någon av er har någonting att skriva. Vill ingen så är det okej och då fortsätter jag att fylla sidorna här med mina egna ord, men annars får ni säga till. Det är helt okej att skriva utan att avslöja för läsarna vem man är. Det går bra att skriva under pseudonym så att säga.

Dags för mig att försöka få saker att hända här nu då. Jag börjar som vanligt med att dricka upp mitt kaffe. Trevlig lördag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar